Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER HOS BF-SHELTERBYG APS

Bestilling

Bestilling kan foregå enten på mail eller Messenger. Du kan også ringe, men ofte vil vi bede om noget skriftligt for at sikre vi har korrekt info.

Du kan annullere din bestilling frem til afsendelsestidspunktet, dog ikke ved specialfremstillede produkter, hvor vi kan tage et gebyr for annulleringen, hvis vi er påbegyndt arbejdet. Ring eller skriv til os i dette tilfælde, så finder vi en løsning.

 

Levering

Vi leverer via eksternt fragtfirma til hele Danmark, dog kun brofaste ø’er. Til ikke brofaste ø’er leverer vi til færgelejet.

Vi oplyser som udgangspunkt leveringstidspunktet som en ca. tid, da vi løbende sender varerne ud, efterhånden som vi færdiggør dem. Leveringsdagen oplyses af fragtfirmaet, når de er klar til at levere varen.

Levering kan ønskes til en specifik dato, dog er det med forbehold, da vi er afhængige af, at fragtfirmaet har plads på bilen.

Er det vigtigt, den bestilte vare ankommer inden en specifik dato, anbefaler vi at ønske leveringen nogen dage tidligere.

 

Fortrydelse

Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret fra datoen du modtager varen.

Hvis du ønsker at gøre brug af den, skal du oplyse os at du fortryder købet hurtigst muligt, og inden for de 14 dage. Dette skal være skriftligt på mail eller Messenger. Du afholder selv udgiften for at returnere varen, og den skal være retur på vores adresse inden for 14 dage fra du har oplyst os om fortrydelsen.

Undtaget fra fortrydelsesret er specialfremstillede produkter, der ikke tages retur.

 

Reklamation

Opstår der fejl eller mangler, skal du hurtigst muligt kontakte os, så vi kan finde en løsning.

Vær opmærksom på at træ er naturprodukt, og da det ankommer ubehandlet, påhviler det dig som forbruger at sørge for korrekt behandling og vedligehold. Du kan altid kontakte os for vejledning herom, hvis du er i tvivl. 

Vi forsøger at guide bedst muligt i vores vejledning til opsætning, og vi er tilgængelige for yderligere vejledning telefonisk under opsætningen, hvis der er tvivlsspørgsmål.

Fejl under egen opsætning, der fører til skade på produktet eller umuliggør korrekt samling, er ikke dækket af os. Du er dog velkommen til at kontakte os for evt. nødvendige tilkøb som følge heraf.