Historien om BF-Shelterbyg

Hvem er vi?


BF-Shelterbyg ApS et familiefirma, der grundlagt af Jan Frederiksen og Therkel Frederiksen. Vi har begge en tømrer-uddannelse, og vores fælles interesse for at tilbringe tid i naturen blev udgangspunktet for vores virksomhed. Vi begyndte at bygge shelters som en hobby, og vi fandt hurtigt ud af, at vi ikke var de eneste, der drømte om mere udeliv. På kort tid fik vi mere end 6.000 følgere på vores Facebook-gruppe med tips og tricks til shelterbyg. Her fandt vi også ud af, at langt fra alle kan bygge en shelter selv - og at der dermed var et marked for shelters. I dag tilbyder vi både shelters og forskellige hytter til private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi har et stort tømrerværksted i Brande, hvor vores medarbejdere klargør hytter og shelters til montering på kundens ønskede placering. Vi leverer og bygger lige præcis der, hvor du ønsker. Langt ude i skoven. Nede på engen. Lige der, hvor du vil nyde naturen.


Vores mål


Vi ønsker at producere og levere danske hytter og shelters i høj kvalitet til markedets bedste pris.


Hvordan gør vi det? Vi sælger direkte fra vores værksted uden fordyrende mellemled. Den gode kvalitet sikrer vi gennem vores professionelle tilgang til valg af solide og holdbare træsorter. Dygtige og dedikerede medarbejdere sikrer vores høje kvalitet i fremstillings- og monteringsprocessen. Det er målet, at alle vores kunder får en wauw-oplevelse, når de ser det færdige resultat opstillet i deres egne omgivelser.
Vi tilpasser til dit BEHOV uden merpris

Derfor skal du vælge os


BF-Shelterbyg tilbyder mange shelter- og hyttemodeller, som alle kan tilpasses dine omgivelser og behov uden merpris. Modellerne kan varieres i længder og bredder. Væggene kan indrettes og tilpasses, så de falder ind med jeres natur og passer til jeres behov. Prisen pr. kvadratmeter for den givne model er altid den samme - uanset dine tilpasninger.